Τελευταία Γεγονότα

Σα Μαρ 10 - Σα Μαρ 10
Εξετάσεις CELI 1-2-3 - Μάρτιος 2012
Δε Μαρ 12 - Πα Μαρ 23
Εγγραφές CELI adolescenti
Τρ Απρ 17 - Τρ Απρ 24
Εγγραφές CIC
Σα Μαϊ 12 - Σα Μαϊ 12
Γραπτές εξετάσεις CELI adolescenti
Δε Ιουν 25 - Δε Ιουν 25
Γραπτές εξετάσεις CIC
Εξετάσεις CIC PDF Εκτύπωση

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
CIC

Τα πιστοποιητικά γνώσης της ιταλικής εμπορικής γλώσσας (CIC μέσου επιπέδου και CIC προχωρημένου επιπέδου) απευθύνονται σε άτομα που εργάζονται, ή σκοπεύουν να εργαστούν, σε επιχειρήσεις ή σε τομείς οργάνωσης επιχειρήσεων όπου απαιτείται η γνώση της ιταλικής γλώσσας.

Ακολουθούν το Κοινό Ευρωπαικό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες όσον αφορά στην προσέγγιση και τους στόχους και τις αρχές που θεσπίστηκαν στα πλαίσια της μελέτης των γλωσσών για ειδικούς σκοπούς.

Οι εξετάσεις CIC διεξάγονται μία φορά το χρόνο, κατά το μήνα Ιούνιο, και διαρθρώνονται σε δύο επίπεδα:

  • CIC Intermedio (επίπεδο B1)
  • CIC Avanzato (επίπεδο Γ1)

 


Οι γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση των παραπάνω πιστοποιητικών, που χορηγούνται από το ιταλικό Πανεπιστήμιο για Ξένους της Perugia, θα διεξαχθούν στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης το

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Οι ημερομηνίες των προφορικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν σ’αυτή την ιστοσελίδα με την ολοκλήρωση των εγγραφών.

Οι εγγραφές θα γίνουν από την Τρίτη 17 έως και την Τρίτη 24 Απριλίου 2012, κατά το ακόλουθο ωράριο: Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή ώρα 10.30-13.30 / Τετάρτη απόγευμα ώρα 17.00-20.00.

Για να γίνει η εγγραφή στις εξετάσεις CIC, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει οπωσδήποτε να προβούν και στις δυο ακόλουθες ενέργειες:

  1. να καταβάλλουν τα σχετικά εξέταστρα που ανέρχονται στο ποσό των € 110, με ονομαστική κατάθεση στην Alpha Bank στο λογαρισμό όψεως αρ. του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Θεσ/νίκης
  2. να καταθέσουν στο Ιταλικό Ινστιτούτο, μαζί με την απόδειξη της παραπάνω κατάθεσης, το ειδικό έντυπο συμμετοχής κατάλληλα συμπληρωμένο.

 

Δυνατότητα on-line εγγραφής από την πλατφόρμα iicsalonicco.gr/iscrizioni

 

Από την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 οι υποψήφιοι θα μπορούν να λάβουν γνώση του αναλυτικού προγράμματος εξετάσεων στην πλατφόρμα iicsalonicco.gr/iscrizioni χρησιμοποιώντας το προσωπικό κωδικό που θα τους δοθεί κατά την εγγραφή τους στις εξετάσεις.

 

Στις εξετάσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο και ένα μαύρο μολύβι μαλακό (ΗΒ). Δεν επιτρέπεται η χρήση λεξικών ή άλλων βιβλίων ή φύλλων χαρτιού για σημειώσεις.

Το Πανεπιστήμιο για Ξένους της Perugia θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα εντός τριών μηνών από την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων. Τα πιστοποιητικά των επιτυχόντων θα χορηγηθούν από το Πανεπιστήμιο και θα σταλούν στο Ιταλικό Ινστιτούτο εντός τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία διεξαγωγής των εν λόγω εξετάσεων.

Προσοχή

  • Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή στις εξετάσεις, θα πρέπει να τηρηθούν οι διαδικασίες που αναφέρονται στα σημεία 1) και 2) (καταβολή εξέταστρων + κατάθεση εντύπου). Οι ελλειπείς αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.
  • Το ειδικό έντυπο συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τον ενδιαφερόμενο, ο οποίος και αναλαμβάνει την ευθύνη για τα προσωπικά στοιχεία που σ΄αυτό αναγράφονται. Μετά την αποστολή των δεδομένων στο Πανεπιστήμιο, δεν θα είναι εφικτή καμμία αλλαγή.
 
 
Φεβρουάριος 2012
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

 

 

Εγγραφές Online

Iscrizioni Online