Αρχική Οδηγίες εγγραφής 22.03.2015

Facebook

Σύνδεση - Εγγραφή

Οδηγίες εγγραφής

Οδηγίες χρήσης του συστήματος online εγγραφών

Για να εγγραφείτε για τις εξετάσεις θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη για την πλατφόρμα

Επιλέξτε το σύνδεσμο Δημιουργία λογαριασμού από τη φόρμα Σύνδεση - Εγγραφή που βρίσκεται στο αριστερό τμήμα του παραθύρου. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε το πλήκτρο Δημιουργία λογαριασμού. Θα λάβετε ένα e-mail στη διεύθυνση που προσδιορίσατε το οποίο θα περιέχει ένα σύνδεσμο για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Ο λογαριασμός σας θα ξεκινήσει να λειτουργεί μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποίησή του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν διαθέτετε λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από το Yahoo! ενδέχεται το μήνυμα επιβεβαίωσης να μεταφερθεί στο φάκελο Ενοχλητική Αλληλογραφία (Spam). Παρακαλούμε ελέγξτε τα περιεχόμενα του φακέλου για να επιβεβαιώσετε το λογαριασμό σας.

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα συμπληρώνετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στη φόρμα Σύνδεση - Εγγραφή. Για να αποσυνδεθείτε πατάτε το πλήκτρο Αποσύνδεση. Τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω προϋποθέτουν ότι έχετε συνδεθεί στην πλατφόρμα.

2. Αποθήκευση προσωπικών στοιχείων εξεταζόμενου

Επιλέξτε το σύνδεσμο Προσωπικά στοιχεία από το μενού Εγγραφές που βρίσκεται στο αριστερό τμήμα του παραθύρου. Για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας επιλέγετε το σύνδεσμο Προσθήκη εγγραφής. Στη φόρμα που εμφανίζεται συμπληρώνετε όλα τα πεδία και πατάτε το πλήκτρο Αποθήκευση. Για να λάβετε οδηγίες για τη συμπλήρωση κάποιου πεδίου τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο όνομά του. Η ευθύνη για την ορθότητα των προσωπικών σας στοιχείων βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Για την αποφυγή λαθών, το σύστημα δεν επιτρέπει την Επεξεργασία των στοιχείων μετά την υποβολή τους. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι απαιτούνται αλλαγές στα προσωπικά σας στοιχεία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο μέσω e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καταχώρηση των προσωπικών σας στοιχείων θα πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά (στην πρώτη εγγραφή σας).

3. Εγγραφή σε εξετάσεις

Για να εγγραφείτε σε εξετάσεις θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Επιλέξτε από το μενού CELI για να εγγραφείτε στις εξετάσεις του ομώνυμου πτυχίου ή Diplomi για όλα τα υπόλοιπα Διπλώματα Ιταλικής Γλώσσας και στη συνέχεια Εγγραφές.
  2. Επιλέξτε το σύνδεσμο Προσθήκη εγγραφής για να καταχωρήσετε μια νέα εγγραφή.
  3. Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας που εμφανίζεται και πατήσττε το πλήκτρο Αποθήκευση. Για να μπορέσετε να εγγραφείτε θα πρέπει να έχετε ήδη καταθέσει τα εξέταστρα στον τραπεζικό λογαριασμό του Ινστιτούτου και να έχετε την απόδειξη της κατάθεσης.

Μετά την υποβολή της εγγραφής σας θα ακολουθήσει έλεγχος ως προς την πληρότητα των προσωπικών σας στοιχείων και την πληρωμή των εξέταστρων. Όταν ο έλεγχος ολοκληρωθεί θα ειδοποιηθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι η εγγραφή σας επιβεβαιώθηκε και θεωρείται ολοκληρωμένη. Σε περίπτωση που προκύψουν προβλήματα με την εγγραφή θα ειδοποιηθείτε και πάλι μέσω ηλ. ταχυδρομείου.

Για την αποφυγή λαθών, το σύστημα δεν επιτρέπει την Επεξεργασία των στοιχείων μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι απαιτούνται αλλαγές στα στοιχεία της εγγραφής σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο μέσω e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 
Top