Αρχική Οδηγίες Δήλωσης Προφορικών 22.03.2015

Facebook

Σύνδεση - Εγγραφή

Οδηγίες Δήλωσης Προφορικών

Επιλογή ημερομηνίας και ώρας για προφορικές εξετάσεις

Για να δηλώσετε την ημερομηνία και την ώρα στην οποία επιθυμείτε να εξεταστείτε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

 

1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη για την πλατφόρμα

Επιλέξτε το σύνδεσμο Δημιουργία λογαριασμού από τη φόρμα Σύνδεση - Εγγραφή που βρίσκεται στο αριστερό τμήμα του παραθύρου. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και επιλέξτε Δημιουργία λογαριασμού. Θα λάβετε ένα e-mail στη διεύθυνση που προσδιορίσατε το οποίο θα περιέχει ένα σύνδεσμο για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Ο λογαριασμός σας θα ξεκινήσει να λειτουργεί μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποίησή του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν διαθέτετε λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας από το Yahoo! ενδέχεται το μήνυμα επιβεβαίωσης να μεταφερθεί στο φάκελο Ενοχλητική Αλληλογραφία (Spam). Παρακαλούμε ελέγξτε τα περιεχόμενα του φακέλου για να επιβεβαιώσετε το λογαριασμό σας.

Για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα συμπληρώνετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στη φόρμα Σύνδεση - Εγγραφή. Για να αποσυνδεθείτε πατάτε το πλήκτρο Αποσύνδεση. Τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω προϋποθέτουν τη σύνδεσή σας στην πλατφόρμα.

 

2. Αποθήκευση προσωπικών στοιχείων εξεταζόμενου

Επιλέξτε το σύνδεσμο Προσωπικά στοιχεία από το μενού Εγγραφές που βρίσκεται στο αριστερό τμήμα του παραθύρου. Για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας επιλέγετε το σύνδεσμο Προσθήκη εγγραφής. Στη φόρμα που εμφανίζεται συμπληρώνετε όλα τα πεδία και πατάτε το πλήκτρο Αποθήκευση. Για να λάβετε οδηγίες για τη συμπλήρωση κάποιου πεδίου τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στο όνομά του. Η ευθύνη για την ορθότητα των προσωπικών σας στοιχείων βαρύνει αποκλειστικά εσάς.

Για την αποφυγή λαθών, το σύστημα δεν επιτρέπει την Επεξεργασία των στοιχείων μετά την υποβολή τους. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι απαιτούνται αλλαγές στα προσωπικά σας στοιχεία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Ινστιτούτο μέσω e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καταχώρηση των προσωπικών σας στοιχείων θα πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά (στην πρώτη εγγραφή σας).

 

3. Δήλωση ημερομηνίας και ώρας προφορικών εξετάσεων

Για να εγγραφείτε σε εξετάσεις θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  • Επιλέξτε από το μενού Εγγραφές -> Δήλωση Προφορικών και στη συνέχεια Νέα Δήλωση. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο για να επιλέξετε την εξέταση για την οποία επιθυμείτε να κάνετε δήλωση προφορικών. Επιλέξτε την εξέταση στην οποία έχετε εγγραφεί από τη λίστα για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες για τις προφορικές εξετάσεις. Εάν υπάρχουν κενές θέσεις στην ημερομηνία/ώρα που σας ενδιαφέρει, πατήστε το αντίστοιχο πλήκτρο. Στη φόρμα που θα εμφανιστεί επιλέξτε το ονοματεπώνυμό σας από τη σχετική λίστα και πατήστε Αποθήκευση για να οριστικοποιήσετε τη δήλωσή σας. Το σύστημα ΔΕΝ δίνει δυνατότητα επεξεργασίας της δήλωσης μετά την οριστικοποίησή της.
  • Τα στοιχεία της δήλωσής σας θα σας αποσταλλούν με e-mail στη διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.
  • Μετά τη δήλωση, μπορείτε να επιλέξετε από το μενού Εγγραφές -> Δήλωση Προφορικών και στη συνέχεια Προβολή Δηλώσεων για να εμφανίσετε τα στοιχεία των δηλώσεων που έχετε κάνει.
 
Top